Pla de formació de famílies 2010-2011

Dins el PLA DE DINAMITZACIÓ I FORMACIÓ PEL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ DE LES FAMÍLIES EN EL SISTEMA EDUCATIU que ha posat en marxa COAPA conjuntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears i la Direcció d’Innovació i formació permanent del professorat, de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear, començarà el mes de març la Proposta formativa PROPOSTA FORMATIVA 2011 DE CURSOS EXPRÉS.
L’objectiu de les xerrades és múltiple. Per una banda, volem incentivar els pares i les mares a participar en activitats que es realizin en el centre, i contribueixin, d’aquesta manera, a establir-hi vincles que els estimuli a consolidar una xarxa de relacions positiva per a una dinàmica de participació en el centre.
D’altra banda, les xerrades estan obertes als pares i les mares d’altres centres de la zona i/o del municipi. Amb això es pretèn crear també una xarxa que permeti crear/consolidar la comunitat educativa i alhora, oferir recursos formatius als pares en temes que són del seu interès.

Podreu trobar la proposta completa de les xerrades i el calendari de les darreres xerrades previstes pel mes de maig
PROPOSTA FORMATIVA
calendari_maig 2011
Hi trobareu també aqui, un model de circular per a fer difusió al vostre centre
model de circular

Dins el mateix pla, s’organitzen les II Jornades Família i Escola, els dies 27 i 28 de maig. Podreu trobar els programes de cada illa a la pàgina principal del blog