COAPA BALEARS als premis 31 de Desembre


COAPA-BALEARSCOAPA BALEARS SE SENT HONRAT DE REPRESENTAR ALS PARES I MARES I RECOLLIR EL PREMI EMILI DARDER DELS 31 DE DESEMBRE ORGANITZAT PER L’OBRA CULTURAL BALEAR

La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA Balears), que representa, a través de les FAPA de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a més de 250 associacions de pares i mares d’alumnes, se sent honrada de representar als pares i mares de les Illes Balears a l’entrega del Premi Emili Darder compartit amb la resta de la comunitat eductiva.

El PREMI EMILI DARDER, distingeix una iniciativa o experiència en el camp de l’educació, l’ensenyament o el lleure, d’una manera especial les que tendeixen a la normalització del català com a llengua vehicular de l’aprenentatge, la renovació pedagògica o l’educació ambiental. Aquest 2012 s’ha concedit als COL·LECTIUS: “Enllaçats pel català”, “Mestres i Professors de Català de les Illes Balears”, “Plataforma CRIDA” i els pares i les mares (personalitzats en COAPA Balears)” per les diverses iniciatives i mobilitzacions dutes a terme enguany favorables al manteniment de la qualitat en el sistema educatiu i al manteniment del català com a llengua de cohesió de la comunitat educativa.

L’entrega del Premi es durà a terme dia 14 de desembre a la Gala de la Nit de la Cultura, entrega dels Premis 31 de Desembre, que es celebrarà a l’Auditori de Manacor a partir de les 21 h. Aquesta és ja la XXVI edició d’aquests premis. Per part de COAPA Balears, recolliran el premi el seu President Jaume Ribas i la vocal de la FAPA de Mallorca, Helena Inglada.

Posted on 14 Desembre 2012, in Eivissa, Formentera, Mallorca, Menorca, Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: