13D – Jornada estatal de lluita


13D Jornada Estatal de lluitaLes accions continuen i pel dia 13 de desembre CEAPA, confederació estatal d’associacions de pares i mares, juntament amb altres associacions i sindicats han convocada una JORNADA ESTATAL DE LLUITA sota el lema de “Contra de les retallades i la LOMCE, defensa l’educació pública”.

Sabem que les nostres energies són limitades i que tots hem fet un gran esforç pel 28N però no podem ignorar que aquesta convocatòria de dia 13 té caire estatal i que és important participar-hi. La plataforma CRIDA a la darrera assemblea també va decidir donar suport a l’acció. Hem de pensar que les tancades de 28N  varen tenir ressò estatal i que els mitjans ens varen presentar com a referent per a altres comunitats, per això seria mal d’entendre que des de les nostres associacions ens quedàssim de mans plegades.

La convocatòria estatal proposa lectura de manifests, concentracions o l’opció d’ENVOLTAR EL CENTRE amb una cadena humana, però això necessita de moltes persones i no hi ha molt de temps per organitzar-ho. A més, cal la comunicació a delegació de govern que s’hauria d’haver fet amb 10 dies d’antelació. Per això, conscients que cal posar les coses fàcils, les Federacions de les illes proposen diferents actes i accions per dur a terme.

13D_FAPAEivssa

FAPA Eivissa s’ha adherit a la convocatòria amb ENCADENATS PER L’EDUCACIÓ: a les 12h lectura d’un manifest en defensa de l’educació pública en els centres escolars i a les 18h ens convida a fer una cadena humana des del Parc de la Pau fins a Vara de Rey.


13D_FAPAMallorcaFAPA Mallorca ens proposa ENLLAÇAR-NOS PER L’EDUCACIÓal pati de cada centre es dibuixarà un llaç amb persones vestides de VERD, a prop d’una finestra per poder fer una foto des de dalt. L’acció es pot complementar amb una cassolada, no ens poden posar traves legals i permet que totes les comunitats amb un mínim de 10 persones i un màxim il·limitat hi puguin prendre part. L’horari més adequat per tenir la màxima participació s’ha demostrat que és a l’entrada o sortida dels centres.

Per acabar vos anticipam que els dies 18 i 19 de desembre també hi haurà accions reivindicatives de les què vos informarem més endavant.

Quedam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment,

COAPA Balears

Posted on 7 Desembre 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: