COAPA BALEARS donà suport a la vaga


COAPA BALEARS donarà suport a la vaga general de dia 14 de novembre.

La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA BALEARS) es suma a la convocatòria de vaga.

Les retallades que s’han patit aquests dos darrers anys en Educació són motius més que suficients per donar-hi suport. No pretenem ni volem ser repetitius amb el mateix de sempre però un pic més ens veim obligats a citar en majúscules, perquè donem suport en aquesta vaga.

– L’AUGMENT DE LES RÀTIOS D’ALUMNES PER AULA

– LA REDUCCIÓ DELS DOCENTS DE SUPORT I ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

– LA MANCA DE SUBSTITUCIONS PER BAIXES DOCENTS

– ELIMINACIÓ DE LES AJUDES A LES FAMÍLIES MÉS NECESSITADES

– DESAPARICIÓ DE SERVEIS COMPLEMENTARIS…

L’aprovació de la nova Llei d’Educació (LOMCE) o la Llei de Convivència deixarien a les famílies al marge de la vida escolar dels nostres fills i filles.

La força per canviar aquesta situació està a les nostres mans i la VAGA GENERAL potser una alternativa vàlida, això sí, supeditada a la decisió que hem de prendre cadascun de nosaltres. Sabem que no és una decisió fàcil perquè moltes famílies es mouen entre el sacrifici i la necessitat però potser ha arribat l’hora de dir PROU.

Per altre costat informem que els serveis mínims, establerts per sentència judicial, són de tres persones per tots els alumnes que hi assisteixin a classe, el/la director/a, el/la secretari/ària i un/a subaltern/a per obrir portes. És evident que això resulta del tot insuficient segons el nombre d’alumnes que es presentin i no es pot garantir la normalitat de les classes.

El servei d’escola matinera i el de menjador no formen part dels serveis mínims i per tant no es pot garantir el seu funcionament.

Anuncis

Posted on 15 Novembre 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s