30 NOV – CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA


coapaDes de la Confederació d’Associacions de Pares i Mares de les Illes Balears (COAPA BALEARS) i les FAPA de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera donam suport a les Concentracions en Defensa de l’Educació Pública convocades per la Junta de Personal Docent no Universitari formada per STEI-I, UGT, CCOO i ANPE que es duran a terme el dimarts dia 30 d’octubre.

Les Concentracions s’han convocat als següents llocs. Formentera: Plaça de la Constitució a les 19.00h. Eivissa: Delegació d’Educació. Via Púnica a les 19.00h. Menorca: Delegació d’Educació a les 19.00h. Mallorca: Plaça de Cort de Palma a les 18.30h.

Des de COAPA volem fer una crida a totes les APIMA i a les famílies i ciutadans preocupats per l’Educació a participar d’aquestes concentracions per expressar el nostre rebuig a les polítiques educatives dels Governs actuals que estan duent al nostre Sistema Educatiu a una situació precària i dificultant la possibilitat d’obtenir pels nostres fills i filles una educació de qualitat i equitativa.

L’increment de ràtios a les nostres aules; les retallades de personal docent i de suport, especialment el que atén a l’alumnat amb necessitats educatives especials o dificultats d’aprenentatge; la reducció o eliminació de les ajudes a les famílies més necessitades (beques de menjador, ajudes a llibres de text, fons de llibres, etc…) que estan posant en dificultat a molts serveis complementaris dels centres educatius; la supressió dels programes de reforç educatiu; les polèmiques generades en el seu intent de provocar un conflicte lingüístic inexistent, etc… són motius més que suficients per protestar i participar d’aquestes concentracions.

I per si això no fos suficient, el Ministre Wert proposa una Reforma de Llei d’Educació que ens retorna quaranta anys enrere que és segregacionista, elitista i antidemocràtica. Amb la implantació d’unes revàlides que no faran altre cosa que incrementar el nombre d’alumnes repetidors i, per tant, a les taxes de fracàs i abandonament escolar s’hi afegeix l’eliminació de la capacitat decisòria dels Consells escolars convertint-los en simples òrgans consultius i arraconant definitivament la participació de les famílies en la vida escolar dels seus fills i filles.

Anuncis

Posted on 29 Octubre 2012, in Eivissa, Formentera, Mallorca, Menorca, Notícies. Bookmark the permalink. 1 comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s