Comunicat Vaga 18 d’octubre


Davant la convocatòria de “vaga” de pares i mares convocada per CEAPA, Confederación Española de Asociaciones de Padres de Alumnos, de la que COAPA Balears n’és membre, les APIMA i famílies de les Illes Balears tenen la llibertat per decidir la seva adhesió a dita convocatòria i de no dur els seus fills i filles als centres educatius dia 18 d’octubre.

COAPA Balears, i les FAPA de cada illa associades, consideren que la urgència de la convocatòria de CEAPA no ens permet fer una convocatòria i  mobilització de totes les APIMA i famílies associades amb la suficient preparació i difusió per assegurar-ne l’èxit. A més, aquesta convocatòria s’emmarca dins una setmana d’acció convocada pel Sindicato de Estudiantes que no té representació a les Illes Balears. De fet, la convocatòria de vaga d’estudiants a les Illes Balears es va dur a terme el passat dia 11 d’octubre amb un notable èxit de participació a l’illa de Mallorca convocada pel SEPC.

No obstant això, consideram que els motius per a la convocatòria són de suficient pes. Els retalls de les diferents administracions competents en educació i les propostes de reforma educativa del Govern Espanyol estan duent al sistema educatiu espanyol a una situació insostenible que deixa a molts alumnes i famílies sense expectatives d’una educació de qualitat i  equitativa.

[Descarregau tot el comunicat]

Anuncis

Posted on 16 Octubre 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. Hola
    ¿Alguien sabe a que hora es la manifestación el Palma?
    Gracias

    • Hola, a Palma no hi va haver manifestació no hi ha representació del Sindicato de Estudiantes a les Balears. Es va convocar amb molt poc temps, per això no es va fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s