Curs de Formació Inicial en el Programa de Competència Familiar (PCF) a l’àmbit educatiu (7-12 anys)


Des de la COAPA i les FAPA de les Illes, sempre hem defensat que la formació i la participació de les famílies és un component essencials el el procés educatiu dels nostres fills i filles i que aquesta formació ha de venir articulada des dels mateixos centres educatius amb professionals formats i amb la participació de la comunitat educativa dels centres (docents i famílies). És imprescindible la millora de les habilitats parentals i formació de les famílies en estratègies que els permetin acompanyar el procés educatiu dels seus fills i filles amb les majors garanties d’èxit.

Des de fa uns anys, el GIFES (Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social) de la UIB ha desenvolupat i avaluat el Programa de Competència Familiar que és una adaptació del Strengthening Families Program aplicat amb eficàcia en la prevenció del consum de drogues i d’altres problemes de conducta en menors. Amb aquest programa es vol millorar la competència parental, les habilitats socials i el comportament dels fills així com les seves relacions familiars.

El mes de setembre es durà a terme un curs de formació amb l’objectiu de capacitar als participants per a la implementació i avaluació del Programa de Competència Familiar. Més informació: http://www.fueib.org/ca/formacio/193/formacio-inicial-en-el-programa-de-competencia-familiar-pcf-a-l-ambit-educatiu-7-12-anys.htm

Anuncis

Posted on 12 Agost 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s