LES ESCOLETES MUNICIPALS DE LLUCMAJOR RECLAMEN A L’AJUNTAMENT UNA REDUCCIÓ DE LES QUOTES PER EL PROPER CURS


El passat dia 1 d’agost els pares i mares de les escoletes municipals de Llucmajor Fada Morgana, Trencadors i Penya Segat es varen manifestar al Ple de l’Ajuntament reclamant una reducció de les quotes que paguen per a mantenir els seus fills a les escoletes municipals.

L’increment de preu aprovat per l’Ajuntament ha provocat que moltes famílies hagin cercat altres escoletes privades més econòmiques i que la baixa demanda posi en qüestió la continuïtat de les escoletes municipals. De fet, a Fada Morgana només s’han matriculat 15 alumnes, a Trencadors entre 40 i 50 i a Penya Segat poc més de 70 alumnes.

Això ha provocat l’acomiadament de 8 educadores i que perilli el lloc de feina de la resta d’educadores afectant d’aquesta manera l’atenció a l’alumnat ja que les educadores restants es veuen obligades a multiplicar la seva feina per atendre als alumnes.

Per això, les AMIPAs de les escoletes municipals demanen una reducció de quotes que faciliti a més famílies la matriculació dels seus fills a les escoletes o, en tot cas, que retornin els doblers de la matricula a les famílies que ja han matriculat als seus fills.

Anuncis

Posted on 2 Agost 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s