COAPA ESPERA MÉS CAPACITAT DE DIÀLEG I RESOLUCIÓ DEL NOU DIRECTOR GENERAL DE PLANIFICACIÓ, INSPECCIÓ I INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES, SR. GUILLEM ESTARELLES


La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA), que representa, a través de les FAPAs de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a més de 250 associacions de pares i mares d’alumnes, espera una major capacitat de diàleg i resolutiva del nou Director General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

Amb el nomenament del Sr. Guillem Estarelles com a Director General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives desitjam un canvi de rumb en les polítiques de la Conselleria que han duit a un curs 2011-12 difícil i a un previsible inici caòtic del curs 2012-13 donat que hi ha hagut molt de retard en la publicació de la normativa i instruccions necessàries per a l’inici del curs en condicions. Esperam que el nou Director General sigui més sensible cap a les demandes de la comunitat educativa i les necessitats de l’alumnat dels centres educatius i les seves famílies.

Anuncis

Posted on 20 Juliol 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s