Interessant web sobre prevenció familiar de consum de drogues i alcohol feta per IREFREA


Vos convidam a conèixer la web www.prevencionfamiliar.net, que té la finalitat de crear un nexe entre entitats socials interessades en fomentar la prevenció des de les famílies, especialment del consum d’alcohol, tabac i altres drogues.
La finalitat és molt concreta: prevenir els riscos que afecten a la salut i la seguretat dels nostres fills i filles, i que estan molt lligats als estils de vida que practiquen.
Aquesta plataforma vol ser un espai de contacte per a les famílies amb fills adolescents, les entitats on participen les famílies i els mediadors i altres professionals, per potenciar les seves habilitats per a la prevenció d’aquestes situacions.
Teniu tota la informació a la web i a l’apartat de la Plataforma d’Entitats (http://www.prevencionfamiliar.net/index.php?page=11-1-1).
Si estau interessats vos podeu vincular a la xarxa a l’enllaç “Únete a la Plataforma” (http://www.prevencionfamiliar.net/index.php?page=form-Entidades), on podeu posar el vostre logo, pàgina web o adreça de contacte a les xarxes socials. També podeu apuntar-vos al butlletí de notícies (http://www.prevencionfamiliar.net/index.php?page=boletin-noticias) per rebre informació periòdicament.
Els nostres fills i filles s’ho mereixen. Gràcies pel vostre suport.
Anuncis

Posted on 10 Juliol 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s