La Conselleria privatitza l’Educació dels nostres fills i filles


Segons publica el Diario de Malloca ( http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/06/28/govern-suspende-estudios-gratuitos-pasa-ofrecer-centro-pago/775844.html ), la Conselleria d’Educació ha eliminat, entre molts altres Cicles Formatius, un Cicle que es duia a terme, amb gran èxit, a l’IES Josep Maria Llompart de Imatge per a la Diagnosi. Aquest cicle tenia una demanda de més de 100 sol·licituds per a 25 places disponibles.

Casualment, un centre privat del que el Conseller n’ha estat director durant molts anys iniciarà el curs que ve el mateix Cicle Formatiu amb un cost de 320 euros de matricula i una mensualitat de 480 euros. En aquestes condicions, només els alumnes més ben situats economicament podran accedir a la formació necessaria.

Precissament les capes socials més desafavorides i més perjudicades per la crisi són les que pateixen les polítiques regresives d’aquest Govern. I en Educació és on es fa més patent aquesta situació.

Però la Conselleria si que té doblers per enviar una nova carta a les famílies per fomentar la seva política d’elecció de llengua. I ja és la tercera onada de cartes per aquest tema. Alguns han calculat que aquestes cartes han costa a la Conselleria més de 15.000 euros que haguessen servit per no retallar alguns dels programes, estudis o suports que han eliminat.

Anuncis

Posted on 28 Juny 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s