Èxit de la Concentració de COAPA i FAPA, juntament amb la Plataforma CRIDA, davant el Consolat de Mar


Des de la Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA) i de la Federació d’Associacions d’e Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca (FAPA) valoram positivament el desenvolupament i l’assistència a la Concentració que vàrem organitzar davant el Consolat de Mar el passat dia 27 de juny on una gran quantitat de famílies, docents i alumnes es manifestaren contra les retallades en Educació.

L’objecte d’aquesta concentració, a més de protestar contra les retallades en Educació era la de fer de punt de recollida de fulls de la Campanya de Signatures contra les retallades que ha duit a terme la COAPA conjuntament amb les FAPAs de cada illa. En dita campanya s’han recollit més de 12.000 firmes que seran entregades properament al Registre de Presidència per a la seva consideració pel Govern de les Illes Balears.

Durant la Concentració es va dur a terme el Flashmob organitzat per la Plataforma CRIDA amb una posada de camisetes verdes i una embutada contra les retallades en educació i per una educació de qualitat i equitativa pels nostres fills i filles.

A dita Concentració també es va fer una amollada de globus simbolitzant els elements educatius que ens han volat durant aquest curs: reforços aducatius, atenció individualitzada, mestres de suport, atenció a la diversitat, escoles matineres, transport escolar, reutilització de llibres de text, diàleg amb la comunitat educativa, cicles de formació professional, l’èxit educatiu, l’atenció als nins de necessitats educatives especials, menjadors escolars, la llengua catalana, activitats extraescolars, escoles de famílies, universitat per a tots, educació de 0-3 anys, l’educació equitativa, educació inclusiva, l’educació de qualitat i el futur dels nostres fills.

Però seguirem treballant, manifestant-nos i reclamant la recuparació de tots aquests elements esencials per tenir la millor educació. Una Educació de Qualitat i Equitativa.Ha acabat un curs que ha estat difícil i plé d’entrebans, entrebancs de qui té la responsabilitat de donar la millor educació als ciutadans del futur. Però el que ens espera el curs que ve és molt pitjor. Les ràtios augmenten, tendrem manco mestres i professors, l’alumnat, sobretot aquell que necessita de més suport, estarà cada vegada més desates.

Des del Govern, cap gest d’apropament, cap intenció de diàleg ni consens, ignorant les reclamacions de tota la comunitat educativa. Prenent decissions que destrueixen el nostre sistema educatiu enlloc de millorar-lo. Els ciutadans no interessam, però el que és pitjor, no interessen els nostres fills i filles.

 

 

Anuncis

Posted on 28 Juny 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s