COAPA Balears celebrà la seva Assemblea anual el passat 26 de maig


El passat 26 de maig es va celebrar l’Assemblea anual de COAPA Balears, Confederació de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears que agrupa, a través de les FAPAs de cada illa, a més de 250 Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de centres públics i concertats.

A dita Assemblea es va constituir la nova Junta Directiva composta per representants de les quatre illes. El nou President de COAPA Balears és Jaume Ribas en substitució de Fernando Martín que ha ostentat la presidència els darrers 5 anys. El Vicepresident primer és Josep Maria Zardoya, President de FAPMA Menorca; la Vicepresidenta segona, Concepción Romero, Presidenta de FAPA Eivissa; la Secretària, Carmen Aguado; el Tresorer, Fernando Martín; i com a vocals, Matilde Cabrera, Presidenta de FAPA Formentera, Vicenç Rodrigo de FAPA Mallorca i Twinky Garcia de FAPA Eivissa.

La tasca marcada a l’Assemblea mantindrà la mateixa línia de treball desenvolupada fins el moment en defensa d’una educació de qualitat i equitativa en front a les retallades que s’estan produint en Educació i que ens estan abocant a la destrucció del Sistema Educatiu de les Illes Balears.

Anuncis

Posted on 4 Juny 2012, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s