Memòria del Pla de Formació de Famílies 2010-2011


Dia 30 de maig va tenir lloc la darrera xerrada del Pla de Formació de Famílies del curs 2010-2011. En total s’han fet 144 xerrades, 27 a Palma, 75 a la resta de Mallorca, 15 a Menorca, 24 a Eivissa i 3 a Formentera, a les quals han assistit aproximadament 1.500 persones. Tot i què l’assistència ha estat molt irregular segons el centre i municipi, la valoració tant dels ponents com dels assistents ha estat força positiva, pel que fa els continguts de les distintes xerrades i a l’interès i implicació de les famílies i dels equips directius dels centres. Tot i les dificultats que ha plantejat la coordinació d’aquest gran nombre de xerrades a 31 centres de les Illes, amb el continu canvi de dates i horaris en funció de les conveniències dels participants, s’ha assolit l’objectiu inicial del Pla d’oferir una suport formatiu a les famílies sobre diverses temàtiques d’interés educatiu. Els temes que més han atret les famílies ha estat precisament el tema de les xarxes socials i el de relacions familiars i comunicació entre pares i fills, dos temes capdals que constitueixen, avui dia, una de les principals preocupacions de pares i mares en l’educació dels seus fills.
Les necessitats de suport de les famílies en les seves tasques educatives és una feina constant, que requereix la continuitat d’una oferta estructurada que sigui capaç d’adequar-se als formats i temes que realment interessen a aquestes. És per això que el Pla de Formació de Famílies s’ha estructurat d’aquesta manera, amb una gran flexibilitat i capacitat d’adaptar-se a les necessitats de cada centre i intentant aprofitar els recursos existents. L’interés i la participació ens demostrat la necessitat de continuar amb aquest projecte i seguir treballant per oferir als pares i mares eines, coneixement i capacitats per a millorar la seva tasca educativa.
Des de COAPA i cada una de les Federacions volem aprofitar per agraïr especialment a totes les APIMA i els equips directius de les escoles que han entrat en l’edició d’aquest curs del Pla de Formació de Famílies, animant-les a seguir construint una comunitat educativa forta i cohesionada.

Anuncis

Posted on 19 Juliol 2011, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s