Curs online d’Eines de Comunicació a través de la XarxaJa està oberta la matrícula pel curs online d’Eines de comunicació a través de la xarxa que s’ha organitzat dins el projecte de dinamització de COAPA juntament amb l’ICE. En aquest curs, especialment dirigit a pares i mares socis d’APIMA i a professorat d’equips directius de centres tant de primària com de secundària.
Aquest curs està pensat per contribuir a l’alfabetització dels pares i mares membres d’APIMA a través de l’aprenentatge de tècniques i eines de comunicació per a l’organització i gestió de les activitats de l’APIMA. Es preten, amb això millorar la comunicació i la capacitat de gestió de les APIMA a través de les TIC.
Al mateix temps, pretèn captar l’interès dels mestres i professors per tal d’estimular la creació o millora de canals de comunicació amb les famílies i contribuir, d’aquesta manera a augmentar la col.laboració i el treball conjunt entre professorat i famílies.
El curs de 25 hores, tendrà una primera sessió presencial (que es podrà seguir per videoconferència a Menorca i Eivissa a la seu de la UIB).

Anuncis

Posted on 7 Octubre 2010, in Escola de pares, Recursos. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. si aquest curs ens aporta tanta informació com el de Xarxes Socials, sens dubte val la pena. Jo m´hi apuntaré.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s