Oferta de formació per a pares i mares: Comença de nou el curs!A punt de començar el curs 2010-2011 amb ganes, nous projectes, noves idees i -el que ens farà molta falta- una gran dosi d’optimisme davant l’incertesa amb què se mos presenta un curs tocat per la crisi.
Per anar obrint boca, aqui teniu l’oferta formativa de l’ICE, l’Institut de Ciències de l’Educació, que dins el marc del projecte de dinamització de COAPA, ofereix cursos destinats específicament a les APIMA i amb formats assequibles pels que no viuen a Palma.
Els cursos dirigits a pares i mares i membres d’APIMA són el de Xarxes Socials (online) per l’octubre, i el d’Eines de comunicació i col.laboració a través de la xarxa (també online), previst pel novembre. Pel desembre, es farà el curs sobre Treball en Competències bàsiques a la família i a l’escola (presencial).
A més d’aquests cursos, l’ICE ofereix també tot un seguit de cursos, més destinats a professionals de l’educació, però que també poden ser molt interessants per a les famílies que estiguin interessades en aquests temes: l’alimentació a l’infància i a l’adolescència, transtorns de la conducta, primers auxilis, i d’altres a pares i mares amb ganes d’implicar-se en l’escola, com el curs de gestió i organització de les biblioteques escolars.
Podeu seguir la programació de l’ICE a la seva pàgina web i al portal de facebook

Anuncis

Posted on 30 Agost 2010, in Notícies, Recursos. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s