In-formació en línia per a pares i mares


Als recursos formatius que ja hem anat suggerint en aquesta pàgina, n’hem d’afegir un parell més ben interessants. Un d’ells és el projecte CLI-Prometeo. Aquests projecte no va dirigit específicament a pares i mares, sinó a infants i joves i està orientat a millorar l’us de les tecnologies de la informació i a conscienciar sobre la protecció de dades a la xarxa. Impulsat per la Comissió de Llibertats i informàtica, a la pàgina web del projecte hi trobareu tot un manual (descarregable en distints idiomes) sobre protecció de dades, una sèrie de vídeos pedagògics i altres materials didàctics ben interessants per treballar el tema.
L’altra link interessant és el que ofereix CEAPA . Es tracta d’una sèrie de videos i presentacions -aquests sí- orientats específicament a pares i mares per a ajudar-los a abordar alguns temes que ens interessen, com són l’educació sexual, drogues, actituds davant l’esport, habilitats de comunicació, educació emocional, etc.
Ceapa ofereix a més un llistat de cursos a distància als quals es pot accedir únicament enregistrant-se.
És cert que els nins no venen amb manual d’instruccions, però de cada vegada més els pares i les mares tenim més ajuda (al menys, més recursos) per aprendre i intentar educar els nostres fills el millor possible.

Anuncis

Posted on 12 Juliol 2010, in Recursos. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s