Subvencions per APIMA. uns recursos que no arriben


Avui mateix COAPA i totes les federacions associades publica a la pag web de FAPA Mallorca un comunicat de premsa en el que fa palesa el descontent per la incertesa sobre les subvencions de les apima de les Illes Balears, que a aquestes altures del curs, la Conselleria encara no les ha convocat.
Justament, i per tal de ensenyar a les APIMA com fer la paperassa per a les sol.licituds de subvencions, FAPA Mallorca ha organitzat un curs per aquest dissabte. Hauria estat bé tenir ja la convocatòria en marxa i poder ajustar-ho als requisits de la nova convocatòria, però no podrà ser així. Estam ben lluny dels mes de març-abril, que es solen convocar aquestes subvencions a les altres comunitats autònomes. Esperem que el retard sigui sols un retard i no vagi acompanyat també de “reduccions” en les quanties.
En nom de la crisis econòmica, com ja s’ha dit vàries vegades, s’està produint un greu perjudici a un dels àmbits més importants de la societat, i que més pot contribuir, precisament, a sortir de la crisi: l’educació.

Anuncis

Posted on 9 Juny 2010, in Notícies. Bookmark the permalink. 3 comentaris.

  1. Jo dic que si aquestes subvencions no arriben JA, i les APIMAs deixen d’organitzar activitats extraescolars, escoles matineres i menjadors, a la crisi haurem d’afegir l’ensorrament de l’escola pública =:-O
    Seria molt trist 😦

  2. Bé, si les APIMA deixassen en bloc d’organitzar tot el que estan gestionant, hauriem de veure què faria la Conselleria, perquè podria ser molt i molt gros 😦

  3. bé, ja tenim aquí les subvencions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s