Premis a la participació de les famílies a l’escolaEl passat cap de setmana CEAPA va fer entrega dels Premis del IX Concurs d’Experiències Educatives impulsades per las APIMAS entre les que estava premiada l’APIMA de l’escola de Lloret de Mallorca.

Enhorabona!

Aqui vos reproduim les impresions de n’Andrea Cruz, representant de l’APIMA de Lloret que va assistir, juntament amb escoles d’arreu de l’Estat:
“Meravellosa trobada a Madrid. Hem pogut apreciar el valor de la voluntat, el “carinyo” als nostres infants, i en definitiva, la necessitat de promoure una societat compromesa, cooperativa, amable i participativa. Allà va quedar present l’ànim de col.laboració per sobre de tot, fora de pretencions i amb escasos recursos, fent una cridada a la imaginació i el compromis. Així és com vàren neixer moltes de les propostes premiades i honorades amb aquest premi. Va ser molt guapo sentir com escoles petites, de les montanyes de León, del cor de Mallorca i altres més grans, com les de Granada o Banyoles o Badajoz o Castelldefels, amb un engranatge major i més complexe, han estat capaces de vincular-se a un projecte com a una gran família educativa. Contant les nostres experiències varem poder veure que en existeixen associacions associacions de pares i mares que posen tot el carinyo per fer un treball en conjunt que es trasllada en iniciatives educatives com aquestes. Sentim així l’apreci i la valoració d’una feina, molt sovint ignorada, però també mos dàrem compte que el treball del professorat i les apimas és un tàndem tan poderos i estimulant que pot moure montanyes i fer creixer infants sans, feliços i orgullosos dels seus pares i dels seus mestres, i -una cosa més important encara- amb ganes d’aprendre i d’anar a l’escola, perquè els seus pares i mares també hi participen.

Anuncis

Posted on 20 febrer 2010, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s