El blog com a eina de cohesió


Si ja es difícil la comunicació entre els pares i mares d’una mateixa escola, ja no direm res de la comunicació que hi ha entre apimas, fins i tot d’un mateix municipi o comarca o barri. Algú sap res de l’apima de l’escola de tres carrers més enllà? què fan? com s’organitzen? tenen els mateixos problemes que nosaltres?… Prou en tenim amb intentar aglutinar i incentivar als pares i mares de la nostra escola perque participin com per preocupar-se del que fan i no fan les altres! Però a vegades, és molt interessant conèixer precisament aquestes coses. Sempre va bé saber “com s’ho fan” a altres apimas, i si ens atrevim a donar una passa més enllà, contactar amb ells per compartir idees i solucions davant problemes molt similars, compartir contactes per montar activitats o formació per pares i mares… Avui en dia, el blog ens ofereix precisament un instrument de comunicació fluid i dinàmic que si bé no supleix la riquesa del contacte en persona (a les jornades, diades, reunions de les federacions, etc.) sí que permet intercanviar  informació, documentació, debatre temes, i fins i tot, organitzar coses sense haver de desplaçar-se.

La proposta del bloc de COAPA va per aqui. Volem ser una espai de comunicació dinàmic que contribueixi a cohesionar el moviment associatiu de pares i mares d’alumnes de les Illes Balears, estimulant debats de temes sobre els que podem tenir molt a dir, mobilitzant i incentivant als pares i mares a participar i a implicar-se en l’educació dels nostres fills i filles.

Animam a totes les apimas que tenguin un blog a enviar-mos els seus enllaços per tal d’arribar a montar una bona xarxa de persones interessades en millorar l’educació.

Anuncis

Posted on 15 gener 2010, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s