Breu Manual per APIMAs


La majoria de pares i mares amb infants en edat escolar ja saben què és una APIMA o si més no, han sentit a parlar d’elles com a un element de l’escola. Però bastants menys pares i mares saben realment què és una APIMA i encara menys, què fa l’APIMA i per a què serveix.
Els més implicats i participatius saben -o ho cerquen- quina és la raó de ser de les associacions de pares i mares d’alumnes, quines són les seves funcions, objectius, funcionament, etc.
La Federació de Mallorca (FAPA) elabora i actualitza un document molt complet que pretèn servir de “llibre de capçalera” per les APIMAS, que també es reparteix als assistents en el curs de formació d’APIMAs que organitza la mateixa Federació. Aquest document, conté informació sobre com constituir una APIMA i com funciona tant a nivell d’actuacions, com a nivell de relacions (amb l’equip directiu de les escoles, amb el professorat, amb l’administració) i -el que és més important- eines de comunicació i informació per dinamitzar i incentivar als pares i mares a participar en l’educació dels seus fills a l’escola.
El podeu trobar complet a la pàgina web de la FAPA Mallorca (http://www.fapamallorca.org/descargas.php?lang=C&cod=), i per a qui en vulgui una versió resumida més assequible, la podeu descarregar aqui BREU MANUAL PER APIMAS

Anuncis

Posted on 8 gener 2010, in Recursos and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s